Parturi

Salon Josefina – Korkealaatuinen täyden palvelun parturi-kampaamo Tikkurilassa

– Parturi

– Amerikkalainen parranajo

– Parranajovälineet

Salon Josefinasta löydät kattavan valikoiman palveluita niin miehille kuin naisillekin. Halusit sitten hiusten leikkuun, värjäyksen tai jenkkisiilin, tai kenties Men Express- pikakasvohoidon tai suihkurusketuksen juhlia tai merkkipäivää varten? Meiltä löydät kaikki nämä saman katon alta!

Etkö ole vielä löytänyt sinulle sopivia hius- tai ihonhoitotuotteita? Kysy rohkeasti henkilökunnaltamme neuvoa. Valikoimastamme löydät korkealaatuiset shampoot ja hoitoaineet sekä raflaavat hiusgeelit ja vahat, joiden avulla pidät hiuksesi kunnossa.

Erikoisuutena valikoimastamme löytyy myös amerikkalainen parranajo, joka soveltuu esimerkiksi hienompia tilaisuuksia tai hemmottelua varten. Jos kuitenkin haluat ajaa partasi itse kodin rauhassa, meiltä saat ostettua myös amerikkalaiseen ja klassiseen parranajoon tarvittavat parranajovälineet, kuten höylät, veitset, sudit ja vaahdot kotiin vietäviksi.

Perheen pienimmätkin ovat aina tervetulleita Salon Josefinaan: lasten hiustenleikkaus onnistuu osaavissa, mutta hellissä käsissä kuin leikiten.

Varaa aika

footerbg2

Salon Josefina

Parturi-Kampaamo Tikkurila
Peltolantie 2, 01300 Vantaa
Puhelin: (09) 873 18 54
info@salonjosefina.fi

Aukioloajat

Ma suljettu
Ti-Pe 09-19
La 08-15
Su Suljettu

Some

24h Ajanvaraus