Ripsienpidennykset

Ripsienpidennykset / -tuuhennukset

Ripsienpidennysten hinnat alkaen:

Uudet ripset alk. 119€

2 Viikon huolto alk. 55€

3 Viikon huolto alk. 60€

4 Viikon huolto alk. 65€

(ripsipassilla joka 7. ripsienhuolto -50%)

Varaa aika

Mitä on ripsienpidennys?

Asiakkaan omiin ripsiin liimataan erikoisliimalla ohuita ripsikuituja, näin silmistä saadaan erittäin näyttävät ilman ripsiväriä. Ripsienpidennyksissä käytetään yksittäisiä ripsikuituja.

Asiakkaan valittavissa on viisi eri kaarevuutta kolmella eri paksuudella, ja pituuksilla 7mm-17mm.

Lady Lash Extensions-ripsienpidennyksiin tarvitaan erkoisliima. Ripsiä ei kiinnitetä perinteisellä lateksi- tai maitoliimalla. Asiakkaan ripsistä tulee ripsienpidennyksillä/ -tuuhennuksella luonnollisen kauniit ja tuuheat. Kuidut liimataan yksitellen jokaiseen omaan ripseen.

Kuinka kauan ripsienpidennys vie aikaa?

Ripsienpidennysten / tuuhennusten laitto vie aikaa 1-2 tuntia riippuen asiakkaan ripsien määrästä / haluamasta lopputuloksesta. Ripsien huolto vie noin 30-90 min. Huolto tehdään 2-5 viikon välein riippuen asiakkaan ihotyypistä, kulutuksesta ja omien ripsien luonnollisesta vaihtuvuudesta.

Kuinka monta yksittäistä ripseä voidaan laittaa asiakkaalle?

Asiakkaan jokaiseen omaan ripseen laitetaan aina yksi ripsikuitu. Normaalisti asiakkaalle laitetaan noin 60-140 yksittäistä ripsieä/silmä, tämä määrä riittää luonnollisen kauniiseen lopputulokseen. Huollossa asiakkaalle lisätään kuituja uusiin kasvaneisiin ripsiin. Hypoallergisille asiakkaille tehdään tarvittaessa liimatesti, esim. yhteen silmään kiinnitetään n. 5-10 kuitua 24 tuntia ennen varsinaista ripsien laittoa, jolla varmistetaan, ettei asiakas ole liimalle tai väriaineelle allerginen.

Kuinka pitkään ripset kestävät?

Ripsienpidennykset kestävät 2-8 viikkoa riippuen asiakkaan omien ripsien uusiutumisesta. Kun halutaan säilyttää ripsilinja kauniina, huolto tehdään 2-5 viikon välein.

Miksi ripsienpidennyksiä on eripituisia?

Voit valita juuri oikeanlaiset ripset asiakkaasi kanssa. Pituuksia käytetään aina vähintään kahta, jotta lopputulos olisi mahdollisimman luonnollinen. Eri paksuuksilla voidaan myös vaikuttaa näyttävyyteen ja tuuheuteen. Jos asiakas haluaa erikoisuuksia, voidaan käyttää värillisiä Rainbow-ripsiä, kimaltavia Glitter-ripsiä tai Swarowskin kristalleja.

Mitä suosittelet asiakkaalle kotihoitoon?

Ensimmäiset 24 tuntia ripsien pidennysten laiton jälkeen:
– Älä puhdista silmiä, käy suihkussa tai saunassa ripsien istuttamisen jälkeiseen 24 tuntiin.
– 24 tunnin jälkeen silmiä voidaan puhdistaa öljyttömällä Eye Q silmämeikin puhdistusaineella

Asiakkaan tulee käsitellä ripsienpidennyksiä / tuuhennuksia hellävaraisesti ja varoa ripsien hieromista tai hankaamista. Tämä on usein erittäin haasteellista ensimmäisellä kerralla ja asiakkaan ensimmäinen huoltoaika onki varattava mieluiten viimeistään kahden viikon päähän.

Ripsiväri ei ole tarpeen käyttäessäsi Lady Lash Extension-ripsiä. Mikäli kuitenkin asiakas haluaa käyttää ripsiväriä, suositellaan käytettäväksi vesiliukoista Belvada-ripsiväriä tai LashMagic-ripsiväriä, joka on tarkoitettu kuituripsille.

Koska ripsissä on luonnollinen taipuvuus (viisi eri kaarevuus-vaihtoehtoa), ei ripsiä saa taivuttaa ripsien taivuttajalla.

Ripsiä hoidetaan kampaamalla niitä tarvittaessa joko Lady Lash Extensions-kierreharjalla tai -kammalla.

Ripsienpidennysten hinnat alkaen:

Uudet ripset alk. 119€

2 Viikon huolto alk. 55€

3 Viikon huolto alk. 60€

4 Viikon huolto alk. 65€

(ripsipassilla joka 7. ripsienhuolto -50%)

TUTUSTU MYÖS NÄIHIN:

Varaa aika

footerbg2

Salon Josefina

Parturi-Kampaamo Tikkurila
Peltolantie 2, 01300 Vantaa
Puhelin: (09) 873 18 54
info@salonjosefina.fi

Aukioloajat

Ma-Pe 09-19
La 08-15
Su Suljettu

Some

24h Ajanvaraus