Meikki

Meikki | Meikkaukset

Salon Josefinan palveluntarjonnasta saat myös laadukkaat meikit. Meikki tehdään usein erilaisiin tapahtumiin, kuten syntymäpäiville, häihin, polttareihin tai muihin vastaaviin juhliin.

Häämeikki, juhlameikki, päivämeikki ja silmämeikki ovat hyvin kysyttyjä meikkejä, joita ammattitaitoiset meikkaajamme loihtivat sinulle ja vaikka lahjaksi ystävällesi.

Tervetuloa tutustumaan!

Salon Josefina käyttää meikkauksissaan laadukkaita EVAGARDEN luonnonkosmetiikkatuotteita, jotka ovat huolella suunniteltuja.

EVAGARDEN on moderni ja dynaaminen ammattilaissarja kauneusalan ammattilaisten tarpeisiin ja asiakkaille, jotka rakastavat kauneutta.

Vuonna 1979 alkunsa saanut tuotesarja on kehitetty ajatusmaailmaan ”aistien yhteydestä”. Tuotekehityksessä on otettu huomioon kaikki viisi aistia: näkö, tunto, haju, maku ja jopa kuulo.

EVAGARDEN tuotteissa käytetään luonnon raaka-aineita, kuten mineraaleja, kasviuutteita ja luonnonvahoja. Korkealaatuisissa tuotteissa yhdistyvät ihanteellisesti ammattilaismeikkien ominaisuudet päivittäiseen helppoon meikkien käyttöön. Meikki ei ole ainoastaan värejä kasvoille juhlaan, vaan osa ihonhoitoa ja suojaa iholle jokaiseen kauniiseen päivään.

Hinnat:

Päivämeikki………………………..……..………….…………….45€

Juhlameikki……………………………..………….………………60€

Häämeikki…………………………………………..….……..…….90€

Varaa aika

footerbg2

Salon Josefina

Parturi-Kampaamo Tikkurila
Peltolantie 2, 01300 Vantaa
Puhelin: (09) 873 18 54
info@salonjosefina.fi

Aukioloajat

Ma-Pe 09-19
La 08-15
Su Suljettu

Some

24h Ajanvaraus