Kosmetologi

kosmari-etusivu

Kosmetologi:

Hoidot Yon-Ka Ripsienpidennykset
Kuumakivihieronta Suihkurusketus Volyymiripset
Meikki Hiustenpidennykset Yumi Lashes
Neulaton mesoterapia Radiofrekvenssihoito Timanttihionta

Salon Josefina tarjoaa laajassa kauneusalan palveluvalikoimassaan myös paljon laadukkaita, rentouttavia, ihoa hoitavia sekä hemmottelevia kosmetologipalveluita. Kasvohoidot, vartalohoidot, jalkahoidot, sokeroinnit, kuumakivihieronta sekä monet muut hoidot takaavat sinulle pehmeän ihon sekä rentoutuneen mielen.

Kosmetologi on kauneudenhoidon ammattilainen, joka edistää ja ylläpitää asiakkaan ihon ja kehon kauneutta sekä terveyttä erilaisten hoitojen ja tuotteiden avulla. Asiakkaita hoidetaan heidän yksilöllisten tarpeidensa mukaisesti lukuisten ihon- ja kehonhoitoon kehitettyjen laitteiden ja tuotteiden avulla.

Salon Josefinan ammattitaitoinen kosmetologi suunnittelee hoidot lähtökohtaisesti asiakkaan toiveiden mukaan. Kosmetologi myös ohjaa asiakkaitamme ihon- ja kauneudenhoidossa ja antaa tarvittaessa hyödyllisiä vinkkejä myös jatkoa ajatellen. Asiakkaan kinnostuksesta riippuen kosmetologi myös esittelee ihonhoitotuotteita ja meikkejä sekä ohjaa asiakasta esimerkiksi asiakkaalle sopivan meikin löytämisessä ja värien käytössä.

Kaikki kosmetologihoidot tehdään korkealaatuisilla Yon-Ka fytoaromaattisilla tuotteilla.

Lue lisää brändistä Yon-ka.

Lisää hoitoja ja tarkemmat kuvaukset kohdassa hoidot.

Varaa aika

footerbg2

Salon Josefina

Parturi-Kampaamo Tikkurila
Peltolantie 2, 01300 Vantaa
Puhelin: (09) 873 18 54
info@salonjosefina.fi

Aukioloajat

Ma-Pe 09-19
La 08-15
Su Suljettu

Some

24h Ajanvaraus