Hiustenpidennykset

Hiustenpidennykset

Salon Josefina tarjoaa laajassa palveluvalikoimassaan parturi-kampaamopalveluiden lisäksi myös korkealaatuiset ja luonnollisen kauniit hiustenpidennykset.

Hiustenpidennykset saavat hiuksesi näyttämään runsailta ja tuuheilta. Hiustenpidennykset antavat lisäksi usein kaivattua pituutta hiuksillesi. Hyvin hoidettuna hiustenpidennykset tuovat ripauksen lisää itsevarmuutta, mikä saa sinut hehkumaan kauniina!

Aidoista hiuksista tehdyt hiustenpidennykset voidaan kihartaa ja muotoilla, mutta värjääminen on kuitenkin omalla vastuullasi. Hiustenpidennykset säilyvät pidempään, jos niitä ei käsitellä. Muista myös, että hiustenpidennykset vaativat suhteessa enemmän hoitoa verrattuna omiin hiuksiisi.

Ota huomioon, että hiustenpidennykset sekä niiden kiinnityskohdat tulisi huoltaa pidennystyylistä riippuen noin 3–9 kuukauden välein. Huoltojen lisäksi suosittelemme hiustenpidennyksille soveltuvia hiustenhoitotuotteita niiden hoitamista varten.

Tule käymään ja kysy lisää henkilökunnalta!

Varaa aika

—————————————————————————————

Teippipidennykset

Teippipidennykset on nopea ja helppo tapa aloittaa hiustenpidennysten käyttö. Teippipidennykset kiinnitetään hiustyveen teipillä huomaamattomasti ja voidaan siksi kiinnittää korkeammalle kuin sinettipidennys.

Teippipidennykset mahdollistavat hiusten pituuden lisäksi myös hiusten tuuheuttamisen tai esimerkiksi raitojen lisäämisen myös sellaisille, joille värjäysaineet eivät muuten sovellu.

Teippipidennykset kannattaa huollattaa noin 6-8 viikon välein.

  • 30cm tuuhennus
  • 45cm tuuhennus
  • Koko hiustenpidennys 30cm
  • Koko hiustenpidennys 45cm

Hinnat määräytyvät pidennysten pituuden ja kiinnitystavan mukaan. Ota yhteyttä ja kysy hintaa!

Varaa aika
—————————————————————————————

Sinettipidennykset

Sinettipidennykset on hiustenpidennystekniikka, jossa hiukset sulatetaan asiakkaan omiin hiuksiin sulatuspihdeillä. Pidennykset punotaan kiinni hiustyveen ja ne kasvavat omien hiuksien mukana. Sinettipidennykset soveltuvat kaikille, sillä sinettejä voidaan osittaa myös pienempiin osioihin.

Sinettipidenykset kestävät hiusten kasvuvauhdista ja niiden hoidosta riippuen 3-6 kk.

  • Koko hiustenpidennys 30cm
  • Koko hiustenpidennys 50cm

Hinnat määräytyvät pidennysten pituuden ja kiinnitystavan mukaan. Ota yhteyttä ja kysy hintaa!

Varaa aika

footerbg2

Salon Josefina

Parturi-Kampaamo Tikkurila
Peltolantie 2, 01300 Vantaa
Puhelin: (09) 873 18 54
info@salonjosefina.fi

Aukioloajat

Ma-Pe 09-19
La 08-15
Su Suljettu

Some

24h Ajanvaraus